13 Mart 2018 Salı

Küçük Ama Büyük Yalanlar || Liane Moriarty



BU ROMANDA
NEYİN DOĞRU, NEYİN YALAN OLDUĞUNU
KİMSE BİLMİYOR:
KÜÇÜK AMA BÜYÜK YALANLAR!

Çok satan romanlarıyla dünya çapında altı milyondan fazla okura ulaşan Liane Moriarty’nin büyük yankı uyandıran kitabı Küçük Ama Büyük Yalanlar, 16 Mart’ta hep kitap logosuyla Türkçede! New York Times Çok Satanlar Listesi’nde 1 numaraya yerleşen roman aynı zamanda, başrollerinde Nicole Kidman ile Reese Witherspoon’un oynadığı bir televizyon dizisine uyarlandı. Küçük Ama Büyük Yalanlar, üç kadının çocuklarının karıştığı küçük bir olayın nasıl kontrolden çıktığını anlatan, soluksuz okunacak gerilim dolu bir roman...

Sadece biraz gözyaşıyla sonlanması gereken bir olay, nasıl olup da bir cinayete yol açar?

Kusursuz bir aile, kusursuz bir ev ve kusursuz bir hayat… Üç anne; Jane, Madeline ve Celeste bunların hepsine sahip görünüyor. Ama küçücük bir yalan yüzünden her şey kontrolden çıkmak üzere...

Yalnız bir anne olan ve şehre yeni taşınan Jane’in küçük bir oğlu ve beş yıldır sakladığı bir sırrı var. Diğer iki anne; her şeyi hatırlayan ve hiçbir şeyi affetmeyen Madeline ve herkesin durup bir kez daha bakacağı kadar güzel ama huzursuz Celeste, okulun ilk günü Jane’i kanatları altına alıyorlar. Elbette onların da kendilerine göre sırları var. Ancak bu üç kadının çocuklarının karıştığı küçük bir olay çabucak büyüyecek, okul bahçesindeki fısıltılar kötü niyetli dedikodulara dönüşecek ve artık kimse neyin doğru, neyin yalan olduğunu bilemez hale gelecek.

İstem Erdener’in İngilizce aslından dilimize çevirdiği Küçük Ama Büyük Yalanlar, 16 Mart’ta hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.



“Zekice kurgulanmış, soluk soluğa okuyacağınız gerilim yüklü bir roman.”
Sunday Mirror

“Muhteşem bir kitap. Tüyler ürpertici.”
Stephen King

LIANE MORIARTY HAKKINDA
Liane Moriarty, 1966 yılında Sidney’de doğdu. Çok satanlar listelerinden hiç inmeyen romanları dünya çapında altı milyondan fazla okura ulaştı, otuz beşin üstünde dile çevrildi. Suçlu, Hem de Çok Suçlu adlı romanı hep kitap tarafından yayımlandı. Küçük Ama Büyük Yalanlar adlı romanı New York Times’ın çok satan kitaplar listesinde 1 numaraya oturdu. Roman, başrollerinde Nicole Kidman ile Reese Witherspoon’un oynadığı televizyon dizisine uyarlandı.

Bilgi için: www.hepkitap.com.tr
            facebook.com/hepkitapp
            twitter.com/hep_kitap
            instagram.com/hep_kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder