23 Şubat 2018 Cuma

Gırnavaz'ın gizemini "Şeytan'ın İntikamı" kitabına yazdı (Armegeddon "Şeytanın İntikamı" || Ali Çiğdem)

Diyarbakır’da görev yapan Kızıltepeli Eğitimci Ali Çiğdem, Nusaybin’de halk arasında cinlerin başkenti olarak bilinen Girnavaz köyünü ve onun kadim tarihini günümüz dünyası ile ilişkilendiren bir roman kaleme aldı.

 Aslen Kızıltepeli olan Eğitimci-Yazar Ali Çiğdem, Roman dilinde yazıdığı kitabının “Kutsal metinlerde geçen ve kıyamete yakın bir zamanda tüm dünyada yaşanacağını öne sürdüğü Armageddon savaşını konu alan Armageddon ‘Şeytan’ın İntikamı’ isimli eseri Diyarbakır TÜYAP Kitap Fuarı ile İstanbul CNR Kitap Fuarında okuyucuyla buluşacağını söyledi.

Katar, Çin, İran, Fransa, Irak ve Türkiye gibi ülkelerde her gün farklı bir şehirde işlenmiş tüyler ürperten cinayetlerle güne başlandığına işaret eden Yazar Ali Çiğdem, yedi gün üst üste gerçekleşen ve katillere dair en ufak bir iz dahi barındırmayan bu cinayetlerin, beyinleri kemiren bir korkuyu insanlar arasında dalga dalga yaydığına vurgu yapıyor. İnsanlar korku ve çaresizlik içerisinde neler olduğunu anlamaya çalışırken aslında yaşanan gerçeklerden habersiz olduğunu ifade ederek söze başlıyor.

Kutsal metinlerde geçen ve kıyamete yakın bir zamanda tüm dünyada yaşanacağı söylenen Armageddon savaşını büyüteç tutan Yazar Çiğdem, kaleme aldığı romanında Mardin’in Nusaybin İlçesi Girnavaz Köyün’de Metafizik İstihbarat Uzmanları ve cinayet masası şeflerini bile şaşkına çeviren gizemi romanına yansıtıyor.

Ali Çiğdem’in yazdığı ve önümüzdeki hafta satışa sunulacak ARMAGEDDON'un özeti ise şu ifadelerle okuyucunun dikkatine sunulmuş: 

“Dünyanın farklı yerlerindeki yedi ülkede ve her yedi ülkenin yedi farklı şehrinde art arda yedi günde işlenmiş bir birinin aynısı olan yedişer cinayetle başlar olaylar. Bu esrarengiz cinayetlerin hiçbirinde en ufak bir kanıt bulunamadığı gibi kurbanların profillerinin birbirine çok benzer olması işlenen bu cinayetler üzerindeki gizemi fazlasıysa artırır. Mardin de bu cinayetlerin birinin işlendiği şehirlerden biridir. Mardin Emniyet Amirliğinde görev yapan cinayet masası polislerinden Cahit Komiser ve polis memurları Tarık ile Seyfullah bu cinayeti araştırırken diğer cinayetlerde olmayan bir bulguya ulaşırlar. Diğer şehirlerdeki ve ülkelerdeki polis ekiplerinin hiçbirinin elinde olmayan bu kanıta ulaşan ekibimiz cinayetin arkasında bazı metafizik güçlerin olduğuna ulaşırlar. Bu arada Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Metafizik İstihbarat birimi ülkemizde de yaşanan bu esrarengiz cinayetlerle ilgili incelemelere el koyar. Mardin'deki cinayeti araştıracak olan bu ekibimiz MİT'in görevlendirdiği metafizik istihbarat uzmanıyla birlikte bu cinayeti araştırırken hiç beklemedikleri aksiyon ve korku dolu olayların içinde bulurlar kendilerini.

Kahramanlarımız içinde metafizik varlıkların da olduğu bir maceraya sürüklenirken bundan dört yıl önce Mardin Nusaybin'in tarihi Gırnavaz Köyüne atanan Mehmet Öğretmen'in tüm bu yaşananlarla ve polis memuru Seyfullah ile derin bir ilişkisi vardır. Seyfullah ve Mehmet'in görünenin aksine çok farklı ve esrarengiz bir kimliği vardır. Bu iki kahramanımızın gizli kimlikleri ve bu cinayetlerle olan ilişkileri 1400 yıl önce Mekke'nin fethinde yaşanan sıra dışı bir olaya dayanmaktadır. Bu olay hadislerde de zikredilen ve tamamen gerçek bir olaydır. Mekke'nin fethinde, Efendimizin sahabelerinden Halit Bin Velid'in yıktığı Uzza putunun içinden çıkan bir şeytanı kılıcıyla öldürmesiyle çok yakından ilgilidir. Bu iki kahramanımız ve aralarındaki gizli ve kadim ilişki baş iblis Azazil için çok özel bir öneme sahiptir ve bu kahramanlarımız için çok gizli ve sinsi planlarını adım adım uygulamaktadır. Seyfullah ve Mehmet Fatih ayrı zamanlarda yaşadıkları olaylarla yollarının kesişeceği bir tuzağın içine doğru sürüklenmektedir.

 Mehmet Fatih'in öğretmen olarak atandığı Gırnavaz Köyü cinlerin başkenti olarak bilinirken aynı zamanda bu köyün kadim çağlarda Babil büyücüleri için özel bir yere sahiptir. Bu köyde bulunan ünlü Cin Kuyusunun altında hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bazı sırlar bulunmaktadır. Bu kuyunun gizlediği sırlar, emrindeki cinlerle köyü ele geçiren büyücü kadın Hedra tarafından korunmaktadır. Hedra'nın 1400 yıl önce Mekke'nin Fethinde yaşanan olayla ve romanımızın iki önemli kahramanı olan Seyfullah ve Mehmet Fatih arasında intikama dayalı bir bağ vardır.

Kahramanlarımızı bu olaylar içerisinde bir birinden korkunç ve gerilim dolu serüvenler yaşarken tüm bu olayların aslında dünya siyaset sahnesinde yaşanan ve yakında sıcak bir savaşa dönüşecek olan küresel güçler arasındaki mücadeleye dayanmaktadır. Yaklaşan üçüncü dünya savaşı için dünya hızla kamplaşıp kutuplaşırken Türkiye, İngiltere, Çin, Katar, Pakistan gibi 65 ülke İpek Yolu projesiyle dünyadaki Amerikan İmparatorluğuna son vermeye hazırlanırken Amerika'daki derin devlet yapılanmasının sahibi Pentagon'da dünyayı sıcak bir savaşa sürükleyerek bu projeyi engellemek için tüm hazırlıklarını tamamlamak üzeredir. Yaşanan esrarengiz cinayetlerin yaklaşan üçüncü dünya savaşı ve Pentagon ile bir ilişkisi var mı? 


Haber Kaynağı


Yazarın İnstagram Hesabı:

YouTube' den kitap ile ilgili videolara ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder