30 Ekim 2017 Pazartesi

hep kitap KİTAPLARI, YAZARLARI ve ETKİNLİKLERİYLE SİZLERİ TÜYAP 36. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI’NA BEKLİYOR!



hep kitap
KİTAPLARI, YAZARLARI ve ETKİNLİKLERİYLE
SİZLERİ
TÜYAP 36. ULUSLARARASI
İSTANBUL KİTAP FUARI’NA BEKLİYOR!

Şimdiye kadar yapılmamışı yapmak, yapılmış olana da “hep” farklı bir açıdan bakmak amacıyla geçtiğimiz yıl yola çıkan genç yayınevi hep kitap; zengin kitap yelpazesi ve renkli etkinlikleriyle TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda! Kitap dünyasına taptaze bir soluk getiren hep kitap, 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda, 2. Salon 2306/A’daki standında okurlarını bekliyor.

 


Henüz bir yılını geride bırakmasına rağmen, yayıncılık dünyasında büyük ses getiren hep kitap, Türkiye’den genç ve taze sesleri sayfalara dökerken, dünyanın çeşitli coğrafyalarından duyulması gereken seslere de aracılık ediyor. Eğitim yayıncılığında faaliyet gösteren Teas Yayıncılık’ın bir alt markası olan hep kitap; Türkiye’den ve dünyanın çeşitli coğrafyalarından gündemi belirleyen kitapları temiz, titiz, yenilikçi bir anlayışla sunmaya devam ediyor. Yayıncılık dünyasının deneyimli isimlerini buluşturan hep kitap’ın genel müdürlüğünü Emrah Özpirinçci, genel müdür yardımcılığını Kenan Kocatürk üstleniyor. Yayın yönetmenliğini Deniz Yüce Başarır’ın ellerine teslim eden hep kitap’ın görsel yönetmenliğini ise Yetkin Başarır yürütüyor.

hep kitap, TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda kitaplarının yanı sıra çok sevilen yazarlarını da imza günü ve söyleşilerde okurlarla buluşturacak. Beşinci romanı Dokunmadan’ı hep kitap aracılığıyla okurlarına ulaştıran, Unutma Beni Apartmanı ve Rüyalar Anlatılmaz adlı önceki romanları da hep kitap tarafından yeniden yayımlanan Nermin Yıldırım, Deniz Yüce Başarır’la birlikte, 4 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Büyükada Salonu’nda bir söyleşi gerçekleştirecek. “Yayıncılığın Kurgusu: Yazar Yayıncısıyla” başlığıyla düzenlenen söyleşinin ardından Yıldırım, stantta kitaplarını imzalayacak. Stantta aynı gün saat 16.00’da ise sevilen oyuncu Levent Tülek ilk öykü kitabı Pitbull’u imzalayacak   

5 Kasım Pazar günü saat 16.00’da Büyükada Salonu’nda hep kitap, “Yazarlar Anlatıyor: Uydurmanın İncelikleri” başlıklı bir başka söyleşi düzenleyecek. Söyleşide, kasım ayında raflara çıkan ve Hakan Bıçakcı’nın hazırladığı Uydurmanın İncelikleri: Kurmaca Üzerine Kişisel Yaklaşımlar kitabında Bıçakcı’nın sorularını yanıtlayan yazarlardan Başar Başarır, Doğu Yücel, Fuat Sevimay, İsmail Güzelsoy, Jale Sancak ve Nermin Yıldırım bir araya gelerek “yazmak” üzerine konuşacaklar.

Çocukları sanatın farklı disiplinleriyle tanıştıran üç kitaplık Sanata İlk Adım Dizisi hep kitap’tan yayımlanan Mavisel Yener; dizinin kitapları Şiir Sevenler Parmak Kaldırsın, Kedi Sevenler Buraya Toplansın ve Oyun Sevenler Şapka Taksın’ı 7 Kasım Salı günü 11.00’de stantta imzalayacak.

Çocuk edebiyatının tanınan kalemlerinden Ayla Çınaroğlu ve usta ressam, illüstratör Mustafa Delioğlu, Uykum Kaçtı, Elmaya Güzelleme, Zeytine Güzelleme ve İncire Güzelleme adlı ortak kitaplarını 8 Kasım Çarşamba günü 11.00’de hep kitap standında imzalayacak. Aynı gün saat 13.00’te ilk çocuk romanı Dünya İçin Bir Şans ile Ece Erdoğuş Levi ve hem Dünya İçin Bir Şans’ı resimleyen hem de kendi çocuk kitabı Dev Havuç’u yazıp resimleyen Gökçe İrten de stantta kitaplarını imzalayacaklar.

Run Gülüzar Run adlı yeni romanı geçtiğimiz aylarda hep kitap’tan çıkan Ayşegül Kocabıçak, 11 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da düzenlenen imza gününde okurlarla buluşacak. İkinci kitabı Masallarla Yola Çık’ı hep kitap’tan yayımlayan Judith Malika Liberman ise aynı gün 13.30-14.30 saatleri arasında Büyükada Salonu’nda gerçekleştireceği müzikli anlatının ardından stantta yeni kitabını imzalayacak.

hep kitap’ın fuar etkinlikleri, son romanı Köprüde Durup Beni Öpmesini Bekleyeceğim’i hep kitap logosuyla raflara çıkaran Gözde Kurt’un 12 Kasım Pazar günü 14.00’teki imza günü ile sona erecek.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı; hafta sonu 10.00-20.00, hafta içi ve 12 Kasım’da ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Bilgi için:         www.hepkitap.com.tr
            facebook.com/hepkitapp         
            twitter.com/hep_kitap
            instagram.com/hep_kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder