12 Temmuz 2017 Çarşamba

Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor || Axel Scheffler



AXEL SCHEFFLER’İN
YAZIP RESİMLEDİĞİ,
YEPYENİ BİR MACERA:
BABA SİNCAP AĞAÇTAN DÜŞÜYOR!

Çok sevilen çocuk kitaplarının ödüllü çizeri Axel Scheffler’in yazıp resimlediği yeni macera Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor, 14 Temmuz’da raflarda! hep kitap’tan çıkan resimli kitap Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor, okul öncesi dönemdeki çocukları fırtınayla başlayan bir yolculuğa davet ediyor.

hep kitap önceki aylarda Axel Scheffler’in yazıp resimlediği, 7 kitaptan oluşan Tavşancan ile Faresu dizisini okurlarla buluşturdu. Büyük ilgiyle takip edilen Scheffler’in yeni kitabı Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor da, yine hep kitap aracılığıyla çocuk okurlara ulaşıyor. Tüm dünyada çocukların zevkle okuduğu, elliden fazla dile çevrilen The Gruffalo’nun çizeri Axel Scheffler’in yazıp resimlediği Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor, okul öncesi dönemdeki çocuklara hitap ediyor.

İki kardeş radyo dinlerken şiddetli bir fırtınanın yaklaştığını öğrenir. Sincap ailesinin ise bu fırtınadan haberi yoktur. Baba sincap, akşam yemeğinden sonra yuvalarında otururken fırtınaya kapılıp savrulur. Anton ve Luise, ertesi gün sokakta dolaşırken baba sincabı kıpırdamadan yatarken bulurlar. Sincabın iyileşmesini isteyen çocuklar onu evlerine alır. Baba sincaba bakarlar, karnını doyururlar ancak bunlar sincabı mutlu etmeye yetmez. Çocuklar, baba sincabı ailesiyle buluşturmak için güzel bir plan yapar.

Süheyla Kaya’nın Almanca aslından dilimize çevirdiği resimli kitap Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor, 14 Temmuz’dan itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

AXEL SCHEFFLER HAKKINDA
1957 yılında Hamburg’da doğan Axel Scheffler, 1982’de İngiltere’ye taşındı. Bart Sanat Akademisi’nde öğrenim gördü. Scheffler, uluslararası başarıya Julia Donaldson’ın The Gruffalo kitabını resimledikten sonra ulaştı.

Bilgi için: www.hepkitap.com.tr
            facebook.com/hepkitapp
            twitter.com/hep_kitap
            instagram.com/hep_kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder